De klotsende golvende tegen de stenen, de laaghangende zon die weerspiegelt op het water en het gelukzalige gevoel van de zomer overspoelt je. Kun je ook niet wachten tot je met je (toekomstige) vrienden kan genieten van al het mooie dat de zomer heet?

Je kent het vast wel, dat onverzadigde gevoel dat je wil blijven praten, dansen, varen en ontdekken van zoveel leuke dingen. Grappige, rare, fijne en toffe momenten komen jouw kant op! Van overdag struinen langs tenten met activiteiten tot in de late uurtjes dansen op goed foute muziek. 

Iets meer dan 50 jaar geleden wisten ze pas écht hoe ze moesten relaxen, feesten en genieten van het leven. Met de overvloed aan kleur, muziek en onbezorgdheid was de tijd van de Flowerpower helemaal het einde. Hebben we je interesse gewekt? Swing met ons terug in de tijd en neem een kijkje in de wereld van love and peace aan de haven van Nawaka 2018.

Ben je niet vies van een feestje, nieuwe avonturen en veel socializen met onbekenden? Het subkamp aan de haven geeft je de kans om jouw Nawaka niet zomaar leuk te maken, zeg maar gerust onvergetelijk!

We zien je aan het water,

De havenhippies

Nieuwsbrief

Nog maar een paar weken tot Nawaka 2018. Bekijk snel de nieuwsbrief met het laatste nieuws over jouw subkamp! Bekijk de nieuwsbrief