Medewerkers van Subkamp Atlantis: ‘Ik ken geen zekere weg naar het succes, alleen een naar de zekere mislukking: het iedereen naar de zin willen maken.’ (Plato, 380 v.C.) Met deze bekende uitspraak van de historische schrijver over Atlantis wil ik jullie graag opwarmen voor het meest legendarische subkamp van 2018! Juist het naar jullie zin maken is onze missie!

 

Aan de hand van enkele filosofische uitspraken van Plato leiden we jullie door enkele voorbereidingen voor Subkamp Atlantis!

‘Het begin is het belangrijkste deel van het werk.’ Daarom zullen wij het evenement aftrappen met een ‘Nawakioos beginfeest’.
‘Schoonheid is zichtbaar geworden liefde.’ Ook tijdens Nawaka zal Cupido niet aan zijn werk ontkomen. Om hem een handje te helpen op het medewerkersterrein wordt er zeker aandacht aan besteed.

‘Ik heb zelden een wiskundige ontmoet die logisch redeneren kan.’ Logisch redeneren heb je ook niet nodig! Spartaanse feitenkennis heb je nodig voor de Atlantische pubquiz.

‘Velen zijn geroepen maar weinig uitverkoren.’ Tijdens het evenement is er tijd voor verschillende spellen en uitdagingen. Doe jij met je team mee aan de zeilwedstrijden voor medewerkers of ben jij misschien de uitverkorene tijdens een ouderwets potje trefbal!

Tijdens Nawaka kun je op de hoogte blijven van de activiteiten op het medewerkersterrein via Facebook en je smartphone! Dus like nu alvast de Facebookpagina van Subkamp Atlantis om niks te missen!!!


Het Team

Bekijk hieronder het team van Subkamp Atlantis!

Atlantis
Atlantis
Atlantis
Atlantis
Atlantis
Atlantis
 

Programma

Hieronder een voorlopig programma. Houd dit tijdens Nawaka wel in de gaten: exacte tijden en aanpassingen in het programma (door het weer of door andere omstandigheden) geven we door via de Facebook-pagina van subkamp Atlantis, bij de subkamptent en in het medewerkersrestaurant.

Ook kun je tijdens Nawaka bij de subkamptent lekker chillen en worden er inloopactiviteiten georganiseerd, denk aan een potje trefballen of volleyballen, een gezelschapspelletje of iets creatiefs! (wij hoorden zelfs iets over een jacuzzi… love it #onderwater subkamp).